C's denuncia que a Lleida s'assenyala la gent que demana documents en castellà

Ángeles Ribes considera, en un vídeo publicat a "La Razón", que les persones que volen tramitar en castellà queden senyalades a causa de la situació política del país

22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:30h
Ángeles Ribes, líder de C's Lleida
Ángeles Ribes, líder de C's Lleida | La Razón
La líder de C's a Lleida, Ángeles Ribes, ha assegurat aquest dimecres que a la gent se l'assenyala per demanar documents en castellà a la ciutat. En un vídeo que ha publicat el diari La Razón, Ribes ha recordat que, fins ara, els ciutadans que volien tramitar documents en castellà ho havien de fer després d'una petició "pública", un fet que considera que assenyala aquestes persones atesa la situació política que viu Catalunya.

En aquesta tessitura, Ribes defensa la implementació d'un bilingüisme complert en tots els tràmits que es puguin fer al web del consistori, una decisió que ja s'ha pactat amb l'equip de govern i que permetrà als lleidatans poder escollir l'idioma del tràmit "sense que siguin coaccionats ni pressionats".

Ribes rebla el vídeo carregant els neulers contra els grups municipals independentistes que han criticat l'acord entre C's i l'equip de govern d'Àngel Ros, alhora que ha recordat que aquesta no és una qüestió de llengües, "sinó de llibertats".