Llum verda a la nova seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya

El nou portal oferira informació tributària i permetrà fer els tràmits relacionars amb els impostos que es recapten a Catalunya | Segons l'executiu, aquesta decisió "suposa un nou pas cap a l'administració electrònica i avança en l'oferta de serveis telemàtics als contribuents"

21 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:56h

Agència Tributària de Catalunya. Foto: Adrià Costa


El Govern ha aprovat aquest dimarts la creació de la nova seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). Es tracta d'un portal interactiu, segons ha explicat la consellera de la Presidència, Neus Munté, que donarà informació tributària i, al mateix temps, permetrà als contribuents fer els tràmits telemàtics relacionats amb els tributs que l'Agència gestiona. En aquests moments la informació sobre tributs es pot trobar all web de l'ATC i les gestions en línia d'han de fer a través de l'Oficina Virtual. La unificació "facilitarà" la realització dels tràmits telemàtics.

"Això s'emmarca en la voluntat de donar resposta a la progressiva evolució de la realitat digital de la nostra societat i de millorar l'oferta de serveis telemàtics de la Generalitat", destaca l'executiu en la documentació facilitada als periodistes. La nova seu estarà operativa al març i s'hi podran pagar liquidacions i deutes, demanar certificats sobre obligacions tributàries i l'ús de simulacions per saber què cal declarar.