Demanen tres anys de presó per al noi que va gravar l'agressió a una jove a Barcelona

Els fets van passar el febrer de 2015 a l'Avinguda Diagonal de la capital catalana i es van donar a conèixer ràpidament perquè l'agressor va penjar el vídeo a les xarxes socials

La Fiscalia també demana que pagui una multa de 45.000 euros
La Fiscalia també demana que pagui una multa de 45.000 euros | Youtube
Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat el 12 de febrer a les 8:53h

La Fiscalia demana tres anys de presó per al jove que el febrer del 2015 va agredir una noia a l'avinguda Diagonal de Barcelona mentre els seus amics el gravaven amb el mòbil. L'agressor, resident a Talavera de la Reina, prop de Toledo, va clavar una coça per darrere a la jove, que estava aturada al costat d'un semàfor. La víctima va patir un esquinç i va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra.

El jove va ser detingut dies després a casa seva després d'un llarg procés d'identificació. Precisament, en el seu escrit d'acusació, la Fiscalia de l'Audiència de Barcelona denuncia la voluntat "obstruccionista" de l'agressor, que va intentar esborrar els vídeos de les xarxes socials quan va saber que la noia l'havia denunciat. A més, li imputa un delicte contra la integritat moral i un altre de lesions, i demana una condemna de tres anys de presó i una multa de 45.000 euros. També ha elevat la petició de presó a l'amic del jove que va gravar les imatges i les va compartir a internet.
Arxivat a