Barcelona desactiva el pla municipal per ventades en fase d'alerta

Els Bombers de la ciutat han treballat en 47 serveis relacionats amb l'episodi de vent

Onades al Fòrum de Barcelona
Onades al Fòrum de Barcelona | Youtube
Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat a les 21:43h

L'Ajuntament de Barcelona ha desactivat a dos quarts de vuit del vespre d'aquest diumenge el Pla Bàsic Municipal per ventades en fase d’alerta, activat a les dotze del migdia del dissabte. El consistori ha pres aquesta decisió davant la millora de les condicions meteorològiques.

Entre dissabte i diumenge els Bombers de Barcelona han treballat en 47 serveis per incidències relacionades amb el temporal de vent, la majoria per branques o arbres caiguts.

L'Ajuntament de Badalona, per part seva, ha informat que el temporal de vent ha provocat desperfectes al Pont del Petroli i en el col·lector de la Platja de la Móra, que porta aigües residuals d'aquesta població barcelonina i de Montgat cap a la depuradora de Sant Adrià de Besòs.

Segons els tècnics municipals, no s'ha detectat cap fuga d'aigua en el col·lector però es troba molt deteriorat, al que cal sumar acumulació de sorra en les avingudes Sant Ignasi de Loiola i Martí Pujol, que podrien provocar inundacions en cas de pluja intensa.

En el pont, el vent ha aixecat la voladís de fusta i ha arrossegat una barana, i per evitar danys personals Protecció Civil ha tallat l'accés al passeig Marítim.
Arxivat a