​Dos detinguts per amenaçar i agredir un «sensesostre» en un caixer de Barcelona

L'home va haver de rebre atenció mèdica a causa dels cops de puny que va rebre

Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 8:57h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per amenaçar i agredir un sensesostre que estava dormint en un caixer automàtic de Barcelona quan els agressors li van propinar diversos cops de puny i el van amenaçar de mort.

Els agressors són dos homes de 33 i 36 anys, veïns de L'Hospitalet de Llobregat (el Barcelonès) i Mataró (el Maresme), ha informat la policia catalana aquest dimecres en un comunicat.

Els agents els van detenir l'11 de gener i se'ls atribueix un delicte de lesions, amenaces i contra l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

Els fets van passar cap a les 6.00 hores del 9 d'octubre quan la víctima es va despertar pels cops de puny que un dels homes estava donant a la porta del caixer de manera insistent, i després d'obrir-la va rebre tres cops de puny a la cara sense que la víctima respongués.

Mentre un dels homes l'agredia, l'altre va treure diners des d'un dels caixers de l'interior de la sucursal, i després de sortir es van dirigir a la víctima i el van amenaçar de mort.

Després de l'agressió, l'home va acudir al servei d'urgències d'un centre hospitalari per rebre atenció mèdica arran de les diverses contusions que va patir.

Els investigadors van localitzar als presumptes autors dels fets, als quals la víctima va reconèixer, després del que van ser detinguts i van passar a disposició judicial.
Arxivat a