Una dona pateix un fort atac de nervis durant la protesta de taxistes a Barcelona

La protesta ha arrencat a la terminal 1 de l'aeroport del Prat quan passaven pocs minuts de les onze del matí i ha generat gairebé 10 quilòmetres de cua en alguns punts

Les rondes col·lapsades
Les rondes col·lapsades | ND
Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:38h
Una dona ha patit un atac de nervis aquest dilluns arran de la protesta que centenars de taxistes han fet col·lapsant algunes de les principals artèries de la ciutat, tal com ha informat BTV. Aquesta ha provocat cues de gairebé 10 quilòmetres a les rondes. Batejada com a "Operació Cargol", la protesta ha arrencat al voltant de les 11 hores del matí a la graella de taxis de la terminal 1 de l'aeroport del Prat.

A la marxa hi han participat desenes de taxis i, només sortir, han provocat congestions importants d'almenys tres quilòmetres a la C-31, d'entrada a Barcelona. Una hora més tard, les retencions s'havien traslladat als accessos tant de la ronda de Dalt com de la ronda Litoral, on hi ha hagut gairebé 10 quilòmetres de cues.

“Estem farts que no es respectin els compromisos i que donin prioritat a tot menys a les necessitats dels taxistes, quan obeïm escrupolosament les nostres obligacions”, asseguren des de l’Associació Professional Elite Taxi BCN, una de les entitats organitzadores de la marxa. “Vivim temps molt difícils per a tots els sectors i som conscients de les dificultats per portar a terme alguns compromisos, però els taxistes donem un servei a la ciutadania i mereixem més respecte perquè hi ha 14.000 famílies que corren perill", denuncien els portaveus del col·lectiu, que avisen que "defensarem els nostres drets amb ungles i dents".

  

Consulta les incidències a les carreteres catalanes



 
Arxivat a