Bosch: «Si Colau segueix sense voler consultar a la ciutadania, no aprovarem el PEUAT»

El republicà recorda a la líder de Barcelona en Comú que la proposta de preguntar sobre el futur de 3 projectes d'hotel té el suport dels veïns

Redacció
15 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:19h
El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat "no entendre per què el govern Colau es nega a consultar la ciutadania" sobre el futur de 3 projectes d'hotel a la ciutat. De fet, els republicans van posar aquesta condició damunt la taula en la negociació del PEUAT la qual "va ser rebutjada per Colau en poques hores sense ni tan sols entrar a debatre la pregunta, el procediment o el calendari", assegura Bosch.

Així doncs, el líder d'ERC a Barcelona assegura que mentre no s'accepti fer la consulta, no es pot "aprovat" el PEUAT. El republicà ha recordat que la proposta de consulta ciutadana té el suport dels veïns; a la Vila Olímpica, l'associació de veïns va emetre divendres un comunicat donant suport a la proposta, en tant que "situa un escenari en el que el veïnat és el protagonista".

Pel que fa a l'altra gran condició d'ERC pel PEUAT, un pla de xoc contra els pisos turístics il·legals, Bosch ha assenyalat que el govern no ha concretat de moment ni el calendari ni els recursos assignats. "Volem una resposta clara per part del govern", ha sentenciat. Per Bosch, el prioritari per fer possible un turisme sostenible és "actuar decididament contra els pisos turístics il·legals, que són els causants de la saturació turística a la ciutat".
Arxivat a