Un detingut a Badalona per traficar amb cocaïna en un bar i un pis de la ciutat

A l'home, de 40 anys, li han interceptat 4'3 grams de droga

Els Mossos han interceptat paperines amb 4'3 grams de cocaïna al pis del detingut.
Els Mossos han interceptat paperines amb 4'3 grams de cocaïna al pis del detingut. | Mossos d'Esquadra
redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:13h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte traficant de droga acusat de vendre paperines de cocaïna a toxicòmans en un bar i un pis del barri de la Salut de Badalona. A l'home, de 40 anys, li han imputat un delicte de tràfic de drogues i se li han intervingut 4'3 grams de cocaïna. A més, també disposava d'instruments relacionats amb el tractament i la venda d'aquest tipus de substància.

La investigació va començar setmanes enrere després que els veïns de la zona denunciessin la presència d'aquest tipus de negoci, que generava preocupació i sensació d'inseguretat. El jutjat d'instrucció número 2 de Badalona va agafar la instrucció del cas i va ordenar l'escorcoll al domicili i al bar que han permès detenir el presumpte traficant, un home de 40 anys que ja estava fitxat per la policia perquè tenia diversos antecedents policials.

A l'operació hi van participar unitats d'ordre públic, la unitat canina i la unitat d'investigació de la comissaria dels Mossos de Badalona. Els agents també van interposar dues denúncies administratives al bar perquè dos clients van ser descoberts amb substàncies estupefaents.
Arxivat a