Un centenar de persones es despullen a Barcelona contra l'ús de les pells d'animals

AnimaNaturalis, entitat organitzadora de l'acció, reclama que es prohibeixin les granges pelleteres a l'estat espanyol, tal com s'ha fet a Holanda, Itàlia, Àustria, Alemanya, el Regne Unit, Croàcia o Suècia

Redacció
11 de desembre del 2016
Actualitzat el 12 de desembre a les 6:50h
Una imatge de la protesta
Una imatge de la protesta | Europa Press
Un centenar d'activistes d'AnimaNaturalis s'han despullat aquest diumenge al passeig de Gràcia de Barcelona per denunciar la "crueltat" de la indústria pelletera amb els animals i la quantitat d'éssers vius que se sacrifiquen per poder fer una sola peça de roba. 

La protesta es fa coincidint amb la campanya nadalenca per tal de fomentar un consum i una compra responsable i just un dia després del Dia Mundial pels Drets dels Animals. L'associació, que repeteix aquesta protesta des de fa anys, informa que cada any moren 60 milions d'animals a tot el món per comerciar amb la seva pell, dels quals 32 milions se sacrifiquen a Europa. 

Per a fer un sol abric de pells, s'han de matar una vintena de guineus, 70 visons i fins a 300 xinxilles. AnimaNaturalis vol que a l'estat espanyol es prohibeixin les granges pelleteres, tal com s'ha fet a Holanda, Itàlia, Àustria, Alemanya, el Regne Unit, Croàcia o Suècia.
Arxivat a