Torna el Mercat de Nadal del Llibre amb 100 autors i 60 activitats

És l'acte literari amb més moviment en una sola jornada, al llarg d'onze hores ininterrompudes | La jornada compta amb la presència de Sergi Pàmies, Antonio Baños, Sor Lucía Caram, Carme Riera, Rosa Regàs, Empar Moliner, Màrius Serra o Gemma Ruiz

Prop de 7.000 persones van participar al darrer Mercat de Nadal del Llibre
Prop de 7.000 persones van participar al darrer Mercat de Nadal del Llibre | Tr3sC
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:36h
El Mercat de Nadal del Llibre torna a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm aquest dissabte, 10 de desembre, en una tercera edició que segueix creixent i que consolida l'esdeveniment al calendari d'activitats literàries com el "Sant Jordi d’hivern". Organitzat pel club TR3SC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Abacus, l'èxit de les edicions precedents –6.800 persones inscrites en el darrer any– ha fet que aquest 2016 la festa encara creixi més, unint lectors i escriptors amb l'objectiu de compartir la passió per la lectura al llarg d'onze hores, un fet que el converteix en l'acte literari amb més activitats en una sola jornada.

En total, un centenar d'autors, seixanta activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, exposicions d’il·lustracions, actuacions musicals, foodtrucks i cervesa inundaran, sense parar, tots els racons de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm des de les onze del matí fins a les deu del vespre. L'esdeveniment aprofita l'empenta comercial que els llibres tenen durant les festes de Nadal, la segona època de l’any en què es venen més llibres. Per això, el Mercat esdevé una bona oportunitat perquè els autors presentin les darreres novetats i els lectors puguin aproximar-s'hi i intercanviar impressions.

Més autors i més activitats

En l'edició de l'any passat, el Mercat de Nadal del Llibre va reunir prop de set mil persones al llarg d'onze hores i enguany passa de 40 a 60 activitats. La jornada compta amb la presència d'autors Sergi Pàmies, Antonio Baños, Sor Lucía Caram, Carme Riera, Rosa Regàs, Andreu Martín, Empar Moliner, Màrius Serra, Gemma Ruiz, Pilar Eyre, Roc Casagran, Mireia Vives i Borja Penalba, The Pinker Tones, Sílvia Bel o Judit Nedderman. Es pot consultar la llista completa d'escriptors convidats aquí.