La saturació del bus Berga-Barcelona obliga els usuaris a seure a terra

Diverses persones manifesten la seva indignació davant la manca de places | L'empresa afirma que ho estudiarà i asseguren que la situació no és correcta

28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:06h
Autobús Berga-Barcelona ple aquest dilluns
Autobús Berga-Barcelona ple aquest dilluns | Cedida
La línia d'autobusos que enllaça Berga i Barcelona cada dia, però especialment els dilluns al matí, està especialment carregada. Aquest mateix dilluns, per exemple, el bus que realitzava aquesta ruta i que passava per la capital del Berguedà a quarts de set del matí ha acabat amb diverses persones assegudes al terra, tal com es veu en la fotografia. A Sallent, davant la sobreocupació, ja ni ha parat.

Davant d'aquesta situació, diversos usuaris han posat el crit al cel, denunciant la manca de servei i la poca voluntat de posar un altre vehicle que ajudi a descongestionar l'habitual que baixa d'Andorra. A més, han indicat, quan l'autobús va així de carregat ha de circular més a poc a poc, un fet que fa que arribi més tard a Barcelona i, segons han lamentat, que molta gent arribi tard a treballar "per un mal plantejament i previsió de l'empresa". 

Pel que fa a aquest dilluns, han especificat, les quatre persones que han pujat a Navàs ja han hagut de seure als seients provisionals que hi ha al passadís, i a Balsareny, les set persones que han pujat han hagut de posar-se al terra. "No hi ha suficients places i el conductor ens diu que no pot avisar un altre autobús i que a l'administració no el responen", han denunciat els usuaris. 

Pel que fa a l'empresa d'autobusos, han explicat a NacióDigital que en aquest tipus de línies "no s'agafa gent dreta, ni al passadís, ni enlloc", sinó que "s'espera un reforç" o al proper autobús. En aquest punt, han manifestat que aquesta situació no és corrent, i han indicat que s'informaran del cas per saber "què ha passat". 
 

Fotografia de l'autobús aquest dilluns al matí. Foto: Cedida