Èxit de visitants al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016

La Barcelona Hosting Week que inclou el certamen i Hostelco supera els 50.000 visitants

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 | Adrià Costa
Redacció
26 d'octubre del 2016
Actualitzat el 27 d'octubre a les 8:26h
Fira plena i espais d’activitats al complert al Fòrum Gastronòmic de Barcelona. El certamen, que va començar diumenge passat i ha acabat aquest dimecres,  ha incrementat gairebé el 50% de visitants respecte l'edició del 2014. La Barcelona Hosting Week, que inclou aquest fòrum i Hostelco, ha tancat amb 50.000 visitants.

Al llarg de quatre dies els assistents al Fòrum Gastronòmic han pogut gaudir d’una fira un 30 % més gran i més internacional, amb la presència de les millors empreses del sector. Cal destacar la gran satisfacció tant per part dels expositors, que han pogut fer nombrosos tractes comercials, com per part dels visitants professionals que, un cop més, han vist en el Fòrum el punt de trobada entre els professionals del sector. En aquest sentit, una de les accions que s’han dut a terme ha estat una missió inversa en la que han participat compradors de Mèxic, Corea i Polònia, interessat en exportar productes catalans.

Pel que fa al programa d’activitats, sobresurten les sessions que s’han dut a terme amb reconeguts professionals i l’alta ocupació dels espais d’activitats. Cada dia s’han pogut veure auditoris i tallers amb els 100% d’ocupació. 

En aquesta ocasió el protagonista del Fòrum ha estat l’univers dolç que ha centrat gran part de les sessions però també el pa, el vi o la cocteleria. Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 ha acollit també 3 entregues de premis, 3 concursos i 2 homenatges. Cal destacar les finals de dos concursos, d’una banda, el Campionat Nacional de Coctelería Spirit Essence, i de l’altra la final d’Udon, The NoodleMaster.

L’espai Cuines del Món, amb una oferta gastronòmica de diversos restaurants de la ciutat de Barcelona, ha registrat també una gran afluència diària de públic.

Coruña Cocina

La sessió de clausura el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 ha anat a càrrec de Coruña Cocina. Ha estat el colofó final i també l’anunci de la propera edició del Fòrum. Del 12 al 14 de març se celebrarà una nova edició a A Coruña. Per fer oficial el relleu s’ha comptat amb l’alcalde de la ciutat Xulio Ferreiro i Alberto Lema, en representació del Consorcio de Turismo y Congresos de A Coruña.
 

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016. Foto: Adrià Costa

Arxivat a