Parlon demanarà a Iceta ser la secretària de política municipal

L'alcaldessa de Santa Coloma demanarà un secretari d'Organització "de consens" i que afins a la seva candidatura pilotin les carpetes d'Igualtat i de Formació

Parlon i Iceta, aquest dilluns a la reunió de la direcció del PSC
Parlon i Iceta, aquest dilluns a la reunió de la direcció del PSC | ACN
17 d'octubre del 2016
Actualitzat el 18 d'octubre a les 11:02h
Núria Parlon demanarà al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ser la secretària de Política Municipal, una àrea que fins ara ha estat en mans d'Antoni Fogué. Després d'haver perdut les primàries amb un suport del 46% de la militància, fonts pròximes a l'alcaldessa de Santa Coloma expliquen que la seva voluntat és fer-se càrrec d'aquest àmbit en el qual el partit necessita fer grans canvis per recuperar el pes territorial que ha perdut en els últims anys tal i com es va fer evident a les darreres eleccions municipals. De fet, ella és a hores d'ara una de les poques alcaldesses del PSC que governa amb majoria absoluta.

Iceta ja ha deixat clar aquest dilluns que Parlon "tindrà el paper que vulgui" dins del PSC i que en els pròxims dies es reunirà amb ella per parlar-ne. Tot i que inicialment Iceta preveia per a ella el càrrec de viceprimera secretària i li posava també a disposició el de portaveu, el pla de Parlon és un altre. Vol tenir incidència directa en secretaries clau pel partit.

Més enllà de la secretaria de política municipal, la dirigent també posarà sobre la taula que el secretari d'organització, un dels càrrecs més importants del partit i que ara ostenta Assumpta Escarp, sigui una persona de "consens". També reivindicarà que les secretaries d'Igualtat i de Formació, que tenen incidència en l'estructura interna del partit, recaiguin en dirigents afins a la seva candidatura.

Fonts pròximes a l'alcaldessa expliquen que, tot i haver perdut les primàries, està forta pel suport rebut i no desistirà d'empènyer per la "renovació" de les estructures del PSC que ha reivindicat durant la campanya de les primàries.

 
Arxivat a