Iceta anuncia que el PSC de Badalona explorarà una alternativa amb CiU, C's i PP

"No podem prestar el nostre suport a un govern que diu que no vol complir les lleis", afirma el primer secretari del PSC en una entrevista a NacióDigital

Miquel Iceta, entrevistat per NacióDigital
Miquel Iceta, entrevistat per NacióDigital | Adrià Costa
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:20h
"No podem prestar el nostre suport a un govern que diu que no vol complir les lleis". Així de contundent s'ha expressat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en una entrevista a NacióDigital sobre el fet que el govern de Badalona hagi desobeït les ordres judicials i hagi obert les seves portes aquest 12 d'octubre. Els socialistes de la ciutat ja han posat sobre la taula la possibilitat de fer una moció de censura, un camí que avala Iceta: "El PSC parlarà amb la resta de partits per veure si hi ha una alternativa". Això implica obrir un diàleg amb els partits de l'oposició, és a dir, CiU, C's i PP.

El líder del PSC ha insistit que s'han de posar fi a les "fantasies" i els "gestos de cara a la galeria" del govern de Badalona i ha lamentat que estigui més centrat "en polèmiques que no són la millora de la qualitat de vida" dels ciutadans i que suposen un "qüestionament sistemàtic de la legalitat".

Iceta, però, ha insistit que en cap cas donaran suport perquè sigui Xavier García Albiol l'alcalde. "Parlarem amb tothom, mai jugarem a la inestabilitat per la inestabilitat", ha conclòs.