«Star Trek» agafa embranzida a Sitges amb l'arribada de Walter Koenig

L'actor que va encarnar Chekov a la sèrie original dels anys 60 rebrà un premi Màquina del Temps en el marc del festival

L'actor Walter Koenig, un dels tripulants de la USS Enterprise de l'«Star Trek» original
L'actor Walter Koenig, un dels tripulants de la USS Enterprise de l'«Star Trek» original | ACN
Redacció
12 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:27h
L’univers Star Trek té des d'aquest dimarts com a figura visible al Festival Internacional de Cinema Fantàstic – Sitges 2016 el personatge de Chekov –un dels tripulants de la USS Enterprise– de la sèrie original dels anys 60, interpretat per Walter Koenig, que ha arribat al certamen per rebre un premi Màquina del Temps, amb motiu del 50è aniversari de la saga.

Els 'trekkies', a més, podran viure aquest dimecres l'Star Trek Walk, una desfilada pels carrers de Sitges en honor a la saga de culte, i també podran gaudir del documental For the Love of Spock, dirigit per Adam Nimoy, una aproximació per part del fill de Leonard Nimoy al punt de vista del seu pare, el mític Mr. Spock, serà també al Festival.
 
Star Trek també compta amb dues exposicions a Sitges, que es distribueixen entre l’Edifici Miramar i el Palau de Maricel. La primera és composada per tot tipus de materials provinents de col·leccions privades, com figures, còmics, maquetes, fotografies autografiades, llibres i marxandatge variat. La segona és una compilació d’il·lustracions creades per diferents artistes de l’estat espanyol, que reten homenatge a l’univers de la saga.