El piromusical es farà tot i la pluja

Serà un homenatge a Prince i David Bowie

Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:50h
El piromusical de la Mercè està preparat per funcionar sota la pluja si és necessari, així de contundents s'han mostrat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. La pluja ha arribat aquest vespre a Barcelona i tot i que no és segur que encara plogui a les 10, quan està previst que comenci l'espectacle, el musical continuarà endavant faci el temps que faci. 

La meteorologia no ha estat molt favorable aquestes festes de la Mercè, el i aquest diumenge s'han hagut de cancel·lar diversos actes per culpa de la pluja, per exemple els programats a la Ciutadella i els concerts del Moll de la fusta i de la plaça de la Mercè. En canvi el correfoc s'ha pogut fer. 
 El piromusical continua programat i de moment la gent continua ocupant l'avinguda de la Reina Maria Cristina que segueix relativament seca.
 
El piromusical recordarà aquest any a dos grans artistes que ens han deixat aquest any, són els cantants Dawid Bowie i Prince. La música d'ambdós, amb clàssics com Purple Rain,Kiss, Life on Mars o Let's Dance servirà per posar la banda sonora els focs artificials. També hi haurà un record a París, la ciutat convidada d'aquest any a la festa major de la Mercè.

És recomanable utilitzar el transport públic per arribar a la plaça Espanya així com anar-hi amb antelació.
Arxivat a