Detingut un home per agredir greument un skater a Barcelona

Traslladen la víctima a l'hospital en estat "molt greu" i acusen una persona de 42 anys per temptativa d'homicidi

Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat el 21 de setembre a les 10:54h

Pista d'skate del barri de la Guineueta de Barcelona. Foto: Google Maps


Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Nou Barris han detingut aquest dimarts un home de 42 anys com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi. El detingut va agredir greument un jove en una pista d'skate del barri de la Guineueta, al districte barceloní de Nou Barris. Un amic de la víctima –que és patinador professional- ha relatat l'agressió a Facebook.

Els fets van passar aquest dilluns a la tarda quan es va produir una discussió entre dos grups que estaven patinant, segons detallen els Mossos. Tot seguit, l'agressor va donar un cop de peu a la cara de la víctima quan aquest estava ajupit. Arran de l'agressió, la parella sentimental de la víctima també va rebre un cop al pit per part del detingut.

A causa de l'agressió, la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari en estat molt greu. La investigació continua oberta per aclarir els motius de l'agressió. El detingut passarà a disposició judicial durant els propers dies.

Un patinador conegut

En les darreres hores, diversos usuaris de Facebook han denunciat els fets assegurant que la víctima és un patinador professional reconegut, Michel Prado. "L'han hagut d'operar d'urgències del coll i el crani, encara està a la UCI i en coma", lamenta un d'ells, que també fa una crida perquè la comunitat skater no s'enfronti a la de patinadors en línia. De moment, l'etiqueta #fuerzaMichel ja circula per la xarxa social per donar suport a l'agredit.

Arxivat a