Una ambulància denuncia haver trigat 30 minuts a arribar a una emergència en perdre's per la «superilla»

Diversos treballadors dels serveis públics expliquen les dificultats amb què es troben cada vegada que han d'actuar a la zona del Poblenou on s'ha instal·lat

Un conductor d'ambulància, indignat amb la «superilla», explica els dificultats que ha trobat
Un conductor d'ambulància, indignat amb la «superilla», explica els dificultats que ha trobat | TV3
Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:00h

La primera "superilla" experimental que ha posat en marxa el govern de l'Ajuntament de Barcelona al Poblenou segueix portant problemes. Membres de diversos serveis públics com equips de neteja, ambulàncies o autobusos han estat entrevistats aquest mateix dimarts al matí per Els Matins de TV3 i han aprofitat per explicar les dificultats de circulació amb què es troben cada vegada que han d'entrar-hi a dur a terme alguna de les seves activitats. Pels problemes i el desconcert que està comportant, CiU i PP del consistori ja n'han demanat la retirada immediata.

Després d'una setmana i un dia, "s'està caldejant l'ambient", descriu la periodista. Un exemple d'aquestes dificultats se l'ha trobat una ambulància del SEM que, tal com mostren les imatges, ha hagut de ser precedida per la policia perquè, després de 30 minuts, no sabien com arribar a l'emergència a la que es dirigien. "Quan han arribat, han hagut de pujar a la vorera per arribar a l'habitatge on els havien demanat", explica. En declaracions a TV3, un dels conductors, indignat, assegura que "això de la 'superilla' és una bogeria. No té ni cap ni peus. No han pensat en les emergències".

Un altre dels exemples és el d'un camió de neteja que ha quedat immobilitzat -no podia ni avançar ni girar- a causa dels pivots col·locats per marcar la distribució de la "superilla".
Per últim, apunta que els veïns estan realment enfadats i que, per exemple, la grua ja ha retirat i multat algun dels vehicles que s'hi havien estacionat.
Arxivat a