Barcelona reforçarà el metro i limitarà línies d'autobús per la Diada

El suburbà es reforçarà mentre que 17 línies regulars d'autobús seran desviades o limitades, aquest diumenge a la tarda

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:17h

Una estació de metro, en una imatge d'arxiu Foto: TMB


El servei de metro de Barcelona es reforçarà aquest diumenge amb més trens i personal de seguretat pels actes de la Diada, mentre que limitarà 17 línies d'autobusos, han informat aquest dilluns Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en un comunicat.

Entre les 14.00 i les 21.30 hores, les línies demetro circularan amb intervals d'entre quatre i cinc minuts, i es preveu que la màxima afluència d'usuaris es produeixi entre les 14 i les 20 hores a les estacions d'Arc de Triomf, Urquinaona, Tetuan, Monumental, Sagrada Família, Diagonal, Girona i Verdaguer.

També s'espera una major densitat de passatgers en els enllaços de Passeig de Gràcia, Espanya, Catalunya, Clot, Sants Estació, La Sagrera, Marina, Ciutadella/Vila Olímpica i Joanic.

Les 17 línies regulars d'autobusos que circulen o travessen el passeig de Sant Joan i el passeig Lluís Companys quedaran afectades o desviades a partir de les 16.00 hores de diumenge i fins a les 21 hores aproximadament.

TMB oferirà informació actualitzada del servei i alternatives de transport a través del perfil de Twitter @TMBinfo, i recomana calcular més temps per als desplaçaments amb Metro en les hores prèvies i posteriors als actes, per la previsió d'una elevada afluència de viatgers.
Arxivat a