​Barcelona convocarà 92 places de Guàrdia Urbana i 24 de bombers

L'Oferta Pública del 2016 de Barcelona inclou 136 places més d'altres àmbits del consistori

Redacció
25 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:40h
L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'exercici 2016 i convocarà aquest any 92 places de la categoria d'agent per entrar a la Guàrdia Urbana i 24 places d'efectius dels Bombers, ha informat aquest dilluns en un comunicat. L'objectiu és dotar d'efectius al cos de policia per "donar el millor servei i la màxima qualitat als ciutadans" i la voluntat de disposar dels màxims efectius pels Bombers de Barcelona "per oferir la millor resposta" davant les emergències que poden succeir a la capital catalana.

La convocatòria d'Oferta Pública també contempla 32 places de Gestió d'Administració General; 22 places de Tècnic Mitjà d'Enginyeria; 33 places de Tècnic Superior en Arquitectura; 2 places de Tècnic Superior en Art i Història; 34 places de Tècnic Superior en Dret, 10 places de Tècnic Superior en Gestió i 3 places de Tècnic Superior d'Organització. A partir d'ara el consistori prepararà les bases de la convocatòria que, un cop enllestides, també seran sotmeses a l'aprovació de la Comissió de Govern.

Després es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP), al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Serà a partir d'aquesta darrera publicació quan s'obrirà el termini per a la presentació d'instàncies dels candidats. Es podran trametre telemàticament a través del web de l'Ajuntament o bé, excepcionalment, es podran presentar al Registre General del consistori o en qualsevol de les formes previstes pel règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de vint dies a partir de l'endemà de la publicació al DOGC.
Arxivat a