VÍDEO Un passatger evita una nova agressió a un vigilant del metro

L'individu va atacar dos agents que l'havien reduït anteriorment | En un altre episodi, tres joves van atacar un vigilant després que els intentés aturar quan jugaven a pilota a l'interior de l'estació de de Glòries

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:01h
Un vigilant de seguretat és agredit a la parada de Plaça Catalunya
Un vigilant de seguretat és agredit a la parada de Plaça Catalunya | YouTube


Dues noves agressions a vigilants del metro en poques hores. En un cas, a l'estació de Catalunya, va ser un passatger el que va acabar reduint l'individu que es barallava amb un agent de seguretat. En l'altre, segons explica La Vanguàrdia, tres nois van atacar un altre vigilant després que els intentés aturar quan jugaven a pilota a l'interior de l'estació de Glòries. Segons TMB han estat detinguts.

En el cas dels fets a l'estació de la línia 3 a Catalunya, el vídeo penjat a les xarxes mostra com els agents tenien reduït un individu en un banc. Posteriorment, l'home aconsegueix escapolir-se i comença a barallar-se amb un dels vigilants. Quan la situació estava més descontrolada, un passatger apareix per sorpresa i salta sobre l'individu deixant-lo fora de joc.

L'altra agressió va succeir aquest dilluns a l'estació de les Glòries. Tres nois jugaven a pilota a les andanes i, en alguna ocasió, van arribar a saltar a les vies. Quan el vigilant va intentar que paressin, aquests van acabar agredint-lo. Una passatgera va avisar la policia i, segons TMB, finalment van acabar sent detinguts.
 
Els fets succeïxen pocs dies després que es difongués un vídeo amb una altra agressió a un vigilant de seguretat a l'estació de Catalunya de la línia 1.

Arxivat a