​Colau demana mantenir l'absència d'incidents a Gràcia per consensuar una solució

L'alcaldessa reclama als partits que no juguin electoralment amb el cas de Gràcia

ACN
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:03h

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Foto: ACN


L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha volgut fer una crida aquest dimecres a mantenir "la calma" i l'absència d'incidents al barri de Gràcia, després de dies amb aldarulls pel desallotjament del "banc expropiat". En declaracions als mitjans després de participar en un debat d'Alcaldes.eu, Colau ha reclamat "responsabilitat a tothom" per mantenir "un entorn que permeti treballar".

L'alcaldessa ha celebrat la "baixada de tensió" de les darreres hores i ha assegurat que no descarta cap solució al conflicte. "La millor solució serà la que tingui el consens de tothom, i és la que s'ha de buscar", ha afirmat. A les portes de l'inici de la campanya de les eleccions espanyoles del 26-J, ha esperat que cap partit "sigui tan irresponsable com per intentar jugar electoralment" amb el cas de Gràcia.

Ha explicat que el preu del local del "banc expropiat" sembla que ha descartat la compra de l’espai com a possible solució. Amb tot, Colau no s’atreveix a “descartar cap” mesura que pugui aplicar-se per desllorigar el conflicte. “No descartem, a priori, cap solució, perquè qualsevol solució bona passarà pel consens amb el conjunt de les entitats veïnals i comercials de Gràcia, i amb els col·lectius que treballaven en aquets local”, ha detallat. 
Arxivat a