​Una senyora canta les quaranta a membres del «banc expropiat»

La veïna s'ha acostat als participants de l'acampada a la porta del local per recriminar-los la seva actitud

Redacció
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:32h
Senyora gran amb els activistes
Senyora gran amb els activistes

Els manifestants que estan fent una acampada a la porta de l’antic local ocupat, i que han promès quedar-s’hi fins que els hi deixin tornar, s'han vist sorpresos per una dona que els hi ha demanat si ella també podria tenir una casa gratis. L'incident ha estat recollit per La Vanguardia.

Els nois i les noies que protesten pel desallotjament de l'espai, que feia 4 anys que utilitzaven, li han dit que el local “no era per viure, però que s’hi feien moltes activitats”. La dona els ha recriminat que hi ha moltes entitats que fan activitats i que no fan servir locals que pertanyen a algú. Els ocupes han defensat que el local era “del poble”, però la senyora ha contestat que els diners que havia utilitzat Trias, quan era alcalde de la ciutat, per pagar el lloguer del local durant un any també era “de tots els ciutadans de Barcelona” i ha opinat que haurien de ser retornats. Els activistes s'han defensat dient que ells no en tenien coneixement del fet, però la dona ha retornat que si haguessin pagat no hauria sigut necessari.

Els veïns tenen opinions diverses sobre el banc, fa uns dies es va fer viral els comentaris d’una altra senyora que el defensava.
 
El local era propietari del Catalunya Caixa quan va ser ocupat però ara pertany a un particular que ha demanat que els activistes se’n vagin. Els activistes utilitzaven l’espai per fer diverses activitats socials que eren vistes, generalment, amb aprovació pel barri.Des del desallotjament Gracia ha viscut diverses nits de aldarulls i destrosses, encara no es veu una solució clara al conflicte.
Arxivat a