Unes 400 persones secunden la «Marxa de la Dignitat» al passeig de Gràcia

La manifestació formava part dels actes inclosos en el programa d'activitats dels col·lectius del "banc expropiat" però estava convocada abans del desallotjament | No hi ha hagut cap tipus d'incident al llarg del recorregut

Vídeo de la «Marxa per la Dignitat» al passeig de Gràcia
Vídeo de la «Marxa per la Dignitat» al passeig de Gràcia | Martí Urgell
Redacció
28 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:25h

Poc més de 300 persones participen aquesta tarda la denominada "Marxa per la Dignitat". La mobilització ha començat cap a dos quarts de sis als Jardinets de Gràcia i ha acabat sense cap incident a plaça Catalunya. Grups com Papers per Tothom, No al TTIP, Marea de Pensionistes i plataformes a favor de la renda bàsica i de netejadores a domicili, han fet discursos des d'un camió.


La manifestació formava part dels actes inclosos en el programa d'activitats dels col·lectius del "banc expropiat" malgrat que ja s'havia convocat abans de la crisi pel desallotjament per part de sindicats alternatius i altres entitats socials. De fet, la presència de persones vinculades al local desallotjat és anecdòtica.

Entre els col·lectius que participen a la manifestació d'aquesta tarda destaca l'Intersindical Alternativa de Catalunya, el PSUC-ViU, els "iaioflautes" i altres sindicats com Co.bas. Els Mossos d'Esquadra han controlat la marxa a distància des del carrer Pau Claris.
 

Marxa per la Dignitat al passeig de Gràcia. Foto: Martí Urgell
 

El «banc expropiat», present a la Marxa per la Dignitat. Foto: Martí Urgell
 

Marxa per la Dignitat al passeig de Gràcia. Foto: Martí Urgell

Arxivat a