Els tancs de l'exèrcit espanyol, a la Diagonal de Barcelona

Aquest dimecres s'han vist diversos carros de combat dirigint-se a la caserna del Bruc per participar en una exposició de material de l'exèrcit de terra

Tancs de l'exèrcit espanyol, a la Diagonal de Barcelona
Tancs de l'exèrcit espanyol, a la Diagonal de Barcelona | @Switzerland87
Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:33h
L'exèrcit espanyol es multiplicarà els propers dies a Catalunya per celebrar el Dia de les Forces Armades. El Ministeri de Defensa ha programat per la darrera setmana de maig fins a 18 activitats per aquesta commemoració, entre elles una exposició de material de l'exèrcit de Terra a la caserna del Bruc. Precisament, aquest dimecres s'han vist tancs a la Diagonal de Barcelona dirigint-se a la instal·lació militar per participar en aquesta mostra, tal com relata a través de Twitter el periodista de RAC1 Roger Saperas, entre altres usuaris. 

Entre divendres i diumenge vinent, a Barcelona es farà una jornada de portes obertes al palau de Capitania on l'exèrcit de Terra organitzarà activitats com concerts, exposicions i un campionat de tir. El dijous 26 de maig, al palau de Capitania de Barcelona, tindrà lloc una recepció a autoritats civils i militars. El dia 24, el secretari general de Política de Defensa pronunciarà una conferència al Círculo Ecuestre.
 
Arxivat a