L'acampada pels refugiats davant la seu de la CE a Barcelona plega les tendes

La protesta, en ple passeig de Gràcia, ha coincidit amb l'acampada de plaça Catalunya

Acampada davant la representació de la UE a Barcelona
Acampada davant la representació de la UE a Barcelona | Adrià Costa
Redacció
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:41h
L'acampada en protesta per la gestió de la crisi de refugiats davant de la representació de la Comissió Europea a Barcelona ha anunciat aquest vespre la seva fi. L'acció, que s'ha allargat diversos dies, s'ha ubicat al davant del número 90 del passeig de Gràcia, a tocar de la Pedrera. Aquest dimarts formaven l'acampada vuit tendes de campanya.

L'acampada ha estat simultània amb la de la plaça de Catalunya, on una vintena de tendes han recordat aquest cap de setmana l'acampada del 15-M en el seu cinquè aniversari. A més, centenars de persones –500 segons la Guàrdia Urbana i 4.000 segons els organitzadors- van respondre el dissabte a la crida del moviment Nit Dempeus en suport a la protesta francesa Nuit Debout, amb seu a la plaça Republique de París.

En la darrera jornada de l'acampada s'han organitzat diverses activitats com xerrades amb voluntaris que han estat als camps de refugiats de Lesbos i Idomeni així com un concert. També ha sorprès l'aparició de Txarango que ha interpretat algunes cançons en ple passeig de Gràcia.
 
Arxivat a