El marit de la dona atropellada per un ciclista reclama millores als carrils bici

Joan Maria Roure carrega contra l’Ajuntament de Barcelona | La víctima està en estat de coma

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:26h
Joan Maria Roure, marit de la dona atropellada per un ciclista a Barcelona que està en coma, reclama una millor regulació per als ciclistes a la ciutat, tal com a explicat aquest matí en una entrevista a El món a RAC1. “Els carrils bicis no estan ben establerts”, ha apuntat.

El marit de la víctima ha continuat amb els seus arguments, adreçant les seves crítiques al consistori barceloní: “La responsabilitat és de l’Ajuntament de Barcelona i l’administració. Hi ha un buit legal i es mira cap a un altre cantó”. Hi ha afegit: “Les bicicletes no són un disbarat, ho són els sistemes de gestió”.

Roure creu que “una línia” no pot separar la mort de la vida i que les voreres són un lloc “de protecció” del vianant, on “té dret a anar despistat”.

El ciclista implicat en l’atropellament, i que buscava la Guàrdia Urbana de Barcelona, es va presentar voluntàriament a comissaria aquest dimarts, tal com ja va explicar NacióDigital. L'home va declarar que es va quedar a atendre la dona i que va marxar quan aquesta li va dir que estava bé. Roure ha agraït el gest del ciclista, tot i que ha reconegut que encara no ha parlat amb ell.

L'any passat a Catalunya van morir vuit ciclistes i 120 van resultar ferits greus segons dades del Servei Català de Trànsit.
Arxivat a