Es busca el ciclista que va atropellar la dona que està en coma

El conductor de la bicicleta ni tan sols es va ajudar a aturar la víctima

Les amigues de la dona atropellada.
Les amigues de la dona atropellada. | TV3
Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:23h

Les amigues de la dona atropellada, a TV3

Una dona de 69 anys, Josefina Peraire, està en coma des de dimecres passat després que un ciclista l’envestís a Barcelona, tal com ja ha avançat NacióDigital. El conductor de la bicicleta ni tan sols es va aturar a ajudar la víctima. L'atropellament es va produir a la cruïlla entre la Diagonal, el Passeig de Gràcia i el carrer Còrsega. La víctima es va fer un fort cop al cap al caure. Amb un trau i trontollant va aconseguir caminar uns metres fins on havia quedat amb unes amigues, que anaven a un recital de poesia, i més tard va caure en rodó.

La Guàrdia Urbana està preparant un informe per portar el cas al jutjat i la família ho ha denunciat als Mossos d'Esquadra. Els agents treballen per esbrinar si les càmeres van captar l'accident i han fet una crida per si algú va veure el ciclista, per tal de desencallar la investigació.

Les amigues de la víctima també han reclamat testimonis de l’incident, en una entrevista a Els Matins de TV3. Les dones han demanat que es reguli el trànsit de les bicicletes, tal com es pot veure al vídeo (a sobre).

És un sinistre molt similar al que va acabar amb la vida de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural i diputada de Junts pel Sí. En aquell cas però el ciclista no va cometre cap infracció i va socórrer Casals fins a l'arribada dels serveis d'emergència. L'any passat a Catalunya van morir 8 ciclistes i 120 van resultar ferits greus segons dades del Servei Català de Trànsit.
Arxivat a