La lluita entre Batman i Superman, gran protagonista de la cartellera

Aquest dimecres també s’estrenen "Mi gran Boda Griega 2", la comèdia francesa "O los tres o ninguno" i la pel·lícula japonesa "Nuestra hermana pequeña"

Una imatge de la nota lluita entre Batman i Superman
Una imatge de la nota lluita entre Batman i Superman
Redacció
23 de març del 2016
Actualitzat el 24 de març a les 19:09h


La cartellera de Setmana Santa avança les estrenes al dimecres, quan arribarà a la gran pantalla la pel·lícula de superherois Batman v Superman: El amanecer de la justícia, dirigida per Zack Snyder. El director d’altres adaptacions de còmics com 300, Watchmen o El Hombre de Acero, ha comptat en aquesta ocasió amb Ben Affleck, com a Batman, i Henry Cavill que repetirà en el paper de Superman. 

El nou film de superherois continua després dels fets explicats a El Hombre de Acero. Davant el temor de les accions d'un desenfrenat Superman, el vigilant nocturn de Gotham City decideix enfrontar-se a ell. A la vegada, el món es debat sobre quin tipus d'heroi necessita realment. És en aquest moment quan els dos personatges estan en guerra, que apareix una nova amenaça que posa en perill la humanitat. La cartellera de Setmana Santa també compta amb aquestes altres estrenes:

Mi gran Boda Griega 2

Segona part de la comèdia Mi gran boda griega 2, dirigida per Kirk Jones i produïda, entre d'altres, per Tom Hanks. Escrita per Nia Vardalos, qui també encapçala el repartiment compost pels actors de l'entrega anterior, la pel·lícula dóna a conèixer un gran secret dels Portokalos, que reunirà a tota la família per una altra boda grega, encara més gran que la primera. 


O los tres o ninguno

Nascut en un petit municipi al sud d'Iran, Kheiron (director i protagonista) relata el destí excepcional dels seus pares, Hibat i Fereshteh, dos joves optimistes, a través d'una comèdia que tracta sobre temes com l'amor familiar, l'entrega i l'ideal de vida en comú. La pel·lícula francesa va estar nominada als premis Cèsar 2016 a la millor òpera prima.


Nuestra hermana pequeña

Drama japonès dirigit per Hirokazu Kore-eda sobre tres germanes, Sachi, Yoshino i Chika, que comparteixen casa a la ciutat de Kamakura. Al morir el pare, a qui no han vist en 15 anys, les tres viatgen al camp per assistir al seu enterrament i conèixer a Suzu, la seva tímida germanastra. No tarden a agafar-li estima i la conviden a viure a la ciutat. 

Arxivat a