El Mobile World Congress obliga a retirar un gran anunci de prostitutes

L'organització del congrés aconsegueix que una agència de “dones de companyia” elimini durant uns dies una tanca publicitària a l'entorn de la Fira

Tanca de l'agència de prostitució apricots.es
Tanca de l'agència de prostitució apricots.es | apricots.es
Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:03h
L'organització del Mobile World Congress (MWC) ha aconseguit l'eliminació d'un gran anunci de prostitutes de l'entorn del recinte de Fira 2, a l'Hospitalet. L'agència de “dones de companyia” Apricots ha accedit a retirar durant uns dies una tanca publicitària amb el lema “noies de confiança per trucar”.

La retirada de la tanca l'ha anunciat la mateixa agència en un comunicat assegurant que l'organització del MWC els hi ha demanat per “crear un ambient confortable provinents de tot el món”. El CEO d'Apricots, Javier Martínez, assegura que hi han accedit –malgrat no estar-hi obligats- com a mostra de “seu compromís amb Barcelona i la seva projecció internacional”.

El mateix Martínez afirma que “l'increment de l'afluència en els nostres locals no és degut específicament a la celebració del MWC, sinó simplement pel gran increment de visitants a la ciutat”. Tanmateix, a través del Twitter utilitzen el hashtag oficial del congrés per difondre la seva app. A més, reivindiquen l'exercici de la prostitució com a “pràctica ètica, voluntària i legal”.