El pavelló espanyol del Mobile World Congress acollirà 60 empreses TIC

La nova edició del Mobile World Congress de Barcelona se celebrarà del 22 al 25 de febrer

Redacció
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:52h
El pavelló espanyol del Mobile World Congress acollirà 60 empreses de tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), 40 companyies de l'Estat que comptaran amb estants propis, i 20 empreses sense estants que utilitzaran les instal·lacions del pavelló per donar-se a conèixer, celebrar reunions i per networking.

Les empreses participants, entre les que hi destaquen Acuntia, Azetti Networks, Eurostar Media Group, Futurespace, entre d’altres, orienten la seva activitat a les telecomunicacions, la ciberseguretat, les smart cities, software i aplicacions, màrqueting, cloud, e-salut, fintech o consultoria. D’entre les altres companyies assistents que se sumen a les 40 principals hi destaquen Grupo Castilla, Mediasmart, Zeendo, entre d’altres.

Red.es, que juntament amb el Ministeri espanyol d’Indústria, Energia i Turisme s’encarrega de l’organització d’aquest espai i hi és present des del 2006, assegura en un comunicat que el Mobile World Congress “representa una valuosa oportunitat per difondre al món el grau d’avenç de la tecnologia que es desenvolupa al nostre país i generar negoci.”