L'Ajuntament de Barcelona adequarà un solar per jugar a criquet a Ciutat Vella

L'actuació per habilitar l'espai suposarà una inversió de 114.500 euros i es preveu que acabi a finals d'aquest mes

Europa Press
06 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:02h
El districte barceloní de Ciutat Vella adequarà un solar municipal situat al carrer Riereta per ubicar una pista esportiva per a la pràctica del criquet, després que veïns d'origen pakistanès ho sol·licitessin a l'ajuntament de la ciutat. 

L'actuació per habilitar l'espai -en un solar que també usa l'Escola Cintra per a l'esbarjo- suposarà una inversió de 114.500 euros i acabarà previsiblement entre finals d'aquest mes i principis de març, han detallat fonts municipals a Europa Press.

Segons han destacat, en el districte, la comunitat immigrant més nombrosa és la pakistanesa, amb presència sobretot al barri del Raval, i el criquet és un dels esports més populars a aquell país, per això han considerat necessari adequar un espai especial per a jugar a aquest esport. 

Les actuacions inclouen la instal·lació d'un suplement de 2,5 metres d'altura a les tanques actuals, cobrir l'espai amb una malla tèxtil retràctil per evitar que la pilota pugui sortir del recinte, i l'enderroc d'un mur perquè arribi més llum al solar. A més, s'instal·larà una font i un banc, es pintaran els murs perimetrals i es connectarà el solar amb la pista adjacent del carrer Sant Rafael, per facilitar l'ús compartit dels dos espais.
Arxivat a