L'empresa tecnològica Toro Development trasllada la seu central de Taiwan a Barcelona

La companyia es dedica al pagament a través del mòbil

Redacció
17 de gener del 2016
Actualitzat el 21 de gener a les 17:14h
L’empresa emergent de capital francès Toro Development ha traslladat la seva seu central de Taiwan a Barcelona per estar més a prop del seu mercat objectiu, l'europeu. Des del 2007, es dedica a l’àmbit mobile wallet. Aquest sistema, a través dels telèfons intel·ligents i amb el màxim nivell de seguretat, permet fer el pagament de qualsevol import a tot tipus de comerços o transports. Facilita també l'accés a espais on és necessària la identificació personal. 

Per a l'obertura de la seu central a Barcelona, Toro ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment, l'àrea d'atracció d'inversió estrangera de la Generalitat. A més, l'empresa ha obtingut 1,9 milions d'euros de finançament de la convocatòria per a pimes SME Instrument, un dels nous programes de l'Horizon2020 orientat específicament a les pimes. El Govern, a través d'ACCIÓ, assessora les empreses catalanes en tots els passos per accedir a aquest finançament.

El CEO de la companyia, Laurent Renard, opina que "Barcelona és la ciutat més dinàmica de l'Estat per a la indústria TIC ja que tant la Generalitat com l'Ajuntament han apostat pel sector mòbil". Això es reflecteix, ha dit, en el fet que el Mobile World Congress se celebri a Barcelona fins all 2023.

El passat 2015, Toro Development va facturar prop d'1,3 milions d'euros incrementant en més d'un 60% els ingressos de fa dos anys. Per a l’oficina de Barcelona, Toro compta amb 30 treballadors, de 7 nacionalitats diferents, dels quals 5 provenen del país asiàtic. La previsió de la companyia és arribar a la quarantena aquest 2016. 
Arxivat a