Ada Colau renova el seu web d'alcaldessa

La nova pàgina s'emmarca en la política de donar a la ciutadania la màxima informació sobre la seva activitat

Captura de pantalla del nou web de l'alcaldessa
Captura de pantalla del nou web de l'alcaldessa | AjBCN
J.P.
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 7:22h
El web de l’alcaldessa de Barcelona ha estat renovat amb la incorporació de nous elements i dades sobre el dia a dia d’Ada Colau, amb la voluntat d’oferir a la ciutadania la màxima informació i transparència en relació a les activitats, l’agenda i la tasca diària de l’alcaldessa al capdavant del consistori barceloní. Així mateix, el nou web neix amb l’objectiu de posar a l’abast de tota la ciutadania el dia a dia de l’alcaldessa amb una eina fàcil i intuïtiva. A més, s’ha tingut en compte que es compleixin els requisits de transparència amb les dades obertes, accessibles i comprensibles per a tothom.

D’aquesta manera, el nou web inclou apartats com la informació sobre Ada Colau -currículum, expedient acadèmic, béns patrimonials-; discursos; blog personal; mediateca; agenda i contacte. A més, l'usuari pot accedir a les principals novetats del web, a més de tenir accés al Twitter personal d’Ada Colau i a les fotografies penjades al Flickr de l’Ajuntament.

La renovació del web de l’alcaldessa s’emmarca en un projecte global de millora de la comunicació amb la ciutadania que també inclourà la propera posada en funcionament de webs específiques per a tots els regidors del govern municipal amb la voluntat de fer visible i accessible la seva tasca diària a l’Ajuntament de Barcelona.
Arxivat a