Lax'n'Busto porta el seu repertori «Simfònic» al Palau de la Música

El grup celebrarà trenta anys de trajectòria el 2016, amb una gira que significarà una pausa indefinida | El darrer concert és previst pel proper mes d'octubre

21 de desembre del 2015
Lax'n'Busto durant un concert durant les festes de la Mercè de Barcelona
Lax'n'Busto durant un concert durant les festes de la Mercè de Barcelona | Andreu Robusté
A les portes de l'any 2016, Lax'n'Busto es prepara per viure un any d'emocions molt intenses. D'una banda, el proper 29 de desembre tocarà al Palau de la Música Catalana, un escenari encara inèdit en la trajectòria del grup. De l'altra, els d'El Vendrell donaran pas a la gira que commemorarà trenta anys dalt dels escenaris, que culminarà amb un darrer concert el proper mes d'octubre, encara per determinar. Aquest concert comportarà una pausa indefinida.

El grup actuarà en el marc del Festival Mil·lenni, tot recuperant en directe la sonoritat del disc Simfònic (2010). Sota la direcció de Joan Albert Amargós reviuran totes les peces de l'àlbum i també les que han anat fent, arranjant i incorporant en els concerts simfònics dels darrers anys. La selecció també compta amb grans èxits com Llença’t, La meva terra és el mar, Que boig el món, Tornarem o Les nits del Liceu. Les entrades ja són a la venda al següent enllaç.

La banda d'El Vendrell, que va substituir el carismàtic cantant Pemi Fortuny l'any 2006, ha seguit recollint èxits i sumant discos amb el vocalista Salva Racero. El seu darrer treball, Essencials & Rareses (2014), és un doble àlbum on han regravat temes emblemàtics amb un so més rocker i on també s'hi poden trobar cançons poc conegudes del seu repertori i temes inèdits.