Ús de cookies
Nació Solsona utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Continua el cicle de tallers de cuina de diferents cultures de Solsona

S’impartiran sessions de plats algerians, romanesos i ucraïnesos durant tres dimecres

, Solsona | Actualitzat el 18/05/2017 a les 16:10h
Arxivat a: Cultura, cuina, taller

Foto d’arxiu de la tardor passada


A través dels fogons les cultures s’interrelacionen d’una forma més fàcil i amena. Partint d’aquesta constatació, la regidoria d’Acció Social de Solsona i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal organitzen un cicle de tres tallers que porta per títol “Viatge per les cuines del món”, la continuació d’una activitat iniciada la tardor passada. Es durà a terme els dimecres del 31 de maig al 14 de juny de set de la tarda a nou del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou.
Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Predicció Solsona
dimecres
11°C  23°C
dijous
10°C  22°C
divendres
9°C  22°C
Josep Rull: «No tenim por, som el Govern escollit per posar les urnes»
Josep Rull/Adrià Costa

Josep Rull: «No tenim por, som el Govern escollit per posar les urnes»

El conseller de Territori i Sostenibilitat, en una entrevista a NacióDigital, assenyala que si hi ha cues "tot el dia" davant dels col·legis electorals es garantirà el referèndum | Assegura que ara no toca parlar de la successió de Puigdemont davant els qui el situen com a aspirant a presidenciable | Sosté que les companyies aèries poden optar per altres aeroports si persisteix el caos al control de passaports del Prat

Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: