Gestió de l'aigua

Sorea renova la seva participació en Drenatges Urbans del Besòs, amb el Consorci del Besòs Tordera

Sorea seguirà encarregant-se de la prestació de serveis de conservació i manteniment de claveguerams 10 anys més

| 08/08/2017 a les 09:50h
Arxivat a: Societat, Consorci Besòs Tordera, Drenatges Urbans del Besòs, Tordera, Besòs, aigua, Sorea
Ramon Albareda, director de concessions de SOREA, i Sergi Mingote, president del Consorci Besòs Tordera | Vitamine
Sorea, empresa gestora del cicle integral de l'aigua, ha renovat fins al 2028 la seva participació en Drenatges Urbans del Besòs amb el Consorci del Besòs Tordera. Per tant, segons aquest conveni, l'empresa seguirà encarregant-se de la conservació i el manteniment de col·lectors, estacions de bombament i altres instal·lacions de sanejament d'aigües residuals dins l'àmbit de les conques del Besòs i la Tordera.

Aquesta és la segona renovació de Drenatges Urbans del Besòs, ja que l'anterior ja es va produir el 2008 i vencia aquest any. El passat 1 d'agost a Granollers, Sergi Mingote, president del Consorci Besòs Tordera, i Ramon Albareda, director de concessions de Sorea, van signar la nova pròrroga.

L'empresa mixta Drenatges Urbans del Besòs va ser formada pel Consorci amb Sorea l'any 1998 després de convocar un concurs públic, per atorgar-li la prestació de serveis de conservació i manteniment de claveguerams i col·lectors.

El Consorci Besòs Tordera, format per 60 municipis

El Consorci del Besòs Tordera és un organisme públic format per 60 poblacions i quatre ens supramunicipals: l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. Les seves línies bàsiques d'actuació són el sanejament en baixa (clavegueram municipal) i el sanejament en alta (control d'abocaments, col·lectors, bombaments i estacions depuradores). Amb la seva confiança amb la gestió de Sorea es mostra un èxit de col·laboració publicoprivada per la gestió de l'aigua.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Aspecte que oferia la concentració que s'ha fet a la Porxada | Ajuntament de Granollers
La planta de Pastas Gallo a Granollers | VO.com
01/01/1970
La companyia al·lega que necessita "operar en un ambient d'estabilitat" i veu "decisiu" mantenir-se dins de la Unió Europea
La imatge de la MAU de Granollers | MAU
01/01/1970
La Mostra d'Art Urbà de Granollers portarà il·lustració, dansa, teatre, música, perfomances, instal·lacions i activitats familiars a Roca Umbert