La recepta

Fesolets de Santa Pau amb cloïsses

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 17/03/2017 a les 13:09h
Arxivat a: Cuina
Aquesta notícia es va publicar originalment el 17/03/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a dues persones:
 
20 cloïsses
400 grams de fesolets de Santa Pau cuits + suc de cocció del fesols
2 grans d’all trinxat
100 ml. de vi blanc
Julivert trinxat petit
Un got d’aigua mineral
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
Preparació:
 
Posem les cloïsses en aigua amb sal per purgar-les durant una hora aproximadament. En una cassola fem les cloïsses a l'estil mariner, posant a sofregir l’all trinxat amb una mica d’oli d’oliva. Abans que agafi color hi afegim les cloïsses, juntament amb el vi blanc i l’aigua; deixem que s’obrin totes, les retirem del foc a mida que es vaguin obrint i les reservem.

Deixem reduir els líquids fins que quedin a la meitat; arribat aquest punt afegim els fesolets de Santa Pau que prèviament  hem escalfat juntament amb una mica de caldo de la cocció dels fesols, incorporem per últim les cloïsses reservades, tot deixant fer un petit xup-xup màxim tres minuts, rectifiquem  de sal i pebre i ho servim.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Agents de la Guàrdia Civil a Sabadell | Juanma Peláez
Una manifestant porta un cartell en suport a un dels detinguts | Sergi Cámara
01/01/1970
Els arrestats han hagut de comparèixer emmanillats i hauran de presentar-se un cop per setmana al jutjat
Els punts on es votarà a Granollers | @ERCGranollers
01/01/1970
Els ciutadans que voten al GRA, ho faran al Casal de la Gent Gran; els de l'Escola Salvador Espriu i l'Escola Municipal del Treball, a l'IES Cumella; i els del Pavelló Congost i l'Escola de Fàtima, a l'Institut Marta Estrada