La recepta

Fesolets de Santa Pau amb cloïsses

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 17/03/2017 a les 13:09h
Arxivat a: Cuina
Ingredients per a dues persones:
 
20 cloïsses
400 grams de fesolets de Santa Pau cuits + suc de cocció del fesols
2 grans d’all trinxat
100 ml. de vi blanc
Julivert trinxat petit
Un got d’aigua mineral
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
Preparació:
 
Posem les cloïsses en aigua amb sal per purgar-les durant una hora aproximadament. En una cassola fem les cloïsses a l'estil mariner, posant a sofregir l’all trinxat amb una mica d’oli d’oliva. Abans que agafi color hi afegim les cloïsses, juntament amb el vi blanc i l’aigua; deixem que s’obrin totes, les retirem del foc a mida que es vaguin obrint i les reservem.

Deixem reduir els líquids fins que quedin a la meitat; arribat aquest punt afegim els fesolets de Santa Pau que prèviament  hem escalfat juntament amb una mica de caldo de la cocció dels fesols, incorporem per últim les cloïsses reservades, tot deixant fer un petit xup-xup màxim tres minuts, rectifiquem  de sal i pebre i ho servim.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Els finalistes i els guanyadors de la Festa de l'Esport | @GRN_Esports
01/01/1970
Tres esportistes del club, escollits els millors de la ciutat l’any 2016
Transformador del temps, l'obra de Manel Batlle que s'inaugurarà a la Plaça de Can Trullàs | Pep Botey
01/01/1970
Aquest dijous s'ha signat la donació | L'obra s'inaugurarà dissabte dia 8 amb l'actuació de la ballarina Nora Baylach | Un taller d'escultura efímera acompanyarà la instal·lació
Entrada del Parc Taulí de Sabadell | ACN
Pere Fontanals | 1 comentari
01/01/1970
L'home, de 59 anys i veí de les Franqueses del Vallès, no ha pogut superar les ferides de l'accident i ha perdut la vida al Parc Taulí de Sabadell