La recepta

Fesolets de Santa Pau amb cloïsses

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 17/03/2017 a les 13:09h
Arxivat a: Cuina
Ingredients per a dues persones:
 
20 cloïsses
400 grams de fesolets de Santa Pau cuits + suc de cocció del fesols
2 grans d’all trinxat
100 ml. de vi blanc
Julivert trinxat petit
Un got d’aigua mineral
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
Preparació:
 
Posem les cloïsses en aigua amb sal per purgar-les durant una hora aproximadament. En una cassola fem les cloïsses a l'estil mariner, posant a sofregir l’all trinxat amb una mica d’oli d’oliva. Abans que agafi color hi afegim les cloïsses, juntament amb el vi blanc i l’aigua; deixem que s’obrin totes, les retirem del foc a mida que es vaguin obrint i les reservem.

Deixem reduir els líquids fins que quedin a la meitat; arribat aquest punt afegim els fesolets de Santa Pau que prèviament  hem escalfat juntament amb una mica de caldo de la cocció dels fesols, incorporem per últim les cloïsses reservades, tot deixant fer un petit xup-xup màxim tres minuts, rectifiquem  de sal i pebre i ho servim.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El Circuit s'omple de curses aquest cap de setmana | Circuit de Barcelona - Catalunya
01/01/1970
S'hi celebren el Campionat del Mediterrani de Velocitat, Campionat Interautonòmic de Velocitat, Campionat de Catalunya de Velocitat i Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques |L'entrada els dos dies és gratuïta
Els grups d'Ara Mollet-ERC-MES i el PDeCAT van presentar una moció al Ple | @PDECATMollet
01/01/1970
S'hi va aprovar una moció presentada per Ara Mollet-ERC-MES i el PDeCAT
L'aparador de la farmàcia Moreno, totalment destrossat per l'acció dels lladres | Aj. Montornès del Vallès
01/01/1970
Van encastar el seu vehicle contra l'aparador de l'establiment |La Policia Local del municipi els va seguir fins a Mollet en una operació conjunta amb els Mossos