L'exposició «Tot és possible» d'#Invulnerables es traslladarà divendres a Sant Vicenç

Imatge d'una part de l'exposició en el seu pas pel Palau Macaya
Imatge d'una part de l'exposició en el seu pas pel Palau Macaya | Invulnerables
Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:10h
Després d'haver passat per Manresa i diversos municipis de Catalunya, l'exposició Tot és possible farà parada a la biblioteca de Sant Vicenç de Castellet. Es tracta d'una mostra fotogràfica impulsada des del programa #Invulnerables que pretén fer partícip, a tothom que la vegi, dels somnis de tots aquells infants que es troben en risc d'exclusió social.

L'exposició, que va poder-se veure durant deu dies al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa", així com també a la Sala Berlín del Futbol Club Barcelona (FCB), s'inaugurarà a Sant Vicenç aquest divendres, 19 de gener, a les vuit del vespre a les cinc de la tarda, amb la presència d'una de les màximes impulsores del projecte, Sor Lucía Caram, que oferirà una xerrada per explicar i donar més detalls sobre la iniciativa.

Tot és possible sorgeix de les instantànies fetes pels fotògrafs Víctor López (Manresa); Joan Locubiche (Sabadell); Rubén Quintas (Manresa), i Sunsi Albets (Solsona) i es podrà veure a la biblioteca de Sant Vicenç fins el 5 de febrer.

Segons els impulsors de l'exposició, Tot és possible "és una visita privilegiada a la realitat de la infància que avui està penalitzada a causa de la pobresa i l'exclusió social, situació que els obliga a carregar un pes que possiblement els adults no podríem suportar". Més enllà d'una simple mostra fotogràfica, "és el bitllet que permet fer un viatge pel món de les emocions, sensacions, esperances, expectatives i, sobretot, per l'existència dels que estan plens de vida i que tenen dret i ganes de jugar de titulars en el partit de la vida, i que conviden a l'espectador no només a observar, sinó també a jugar", conclouen des d'#Invulnerables.