Sant Fruitós acollirà la primera caminada del cicle «A cent cap als 100» d'enguany

Tindrà lloc el dimecres 29 de novembre

Redacció
05 de novembre del 2017
Actualitzat el 06 de novembre a les 19:48h
El dimecres 29 de novembre torna a engegar el cicle de passejades A cent cap als 100 per a la gent gran amb una caminada a Sant Fruitós de Bages. És una activitat coordinada per la Diputació.

La sortida de l'activitat es realitzarà a partir de 3/4 de 10 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i s'arribarà al mateix punt pels volts de 2/4 de 2 del migdia. Posteriorment es dinarà i es realitzarà una activitat per finalitzar la jornada a les 3 de la tarda. Es recomana als participants portar roba còmode, calçat adequat, dinar i aigua.

El cicle de passejades per a la gent gran és un punt de trobada amb persones d'altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d'un dia tranquil i amè.

Per tal de participar en les caminades cal inscriure's prèviament a l'àrea d'atenció a les persones de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ubicada al carrer Padró 72-74 o per telèfon al 93 878 97 01. La inscripció és totalment gratuïta. 

Les següents sortides seran el 20 de febrer a Alella, el 20 de març a Torrelles de Llobregat, el 10 d'abril a Sant Climent de Llobregat i la cloenda serà el 16 o 17 de maig a Palau Solità i Plegamans.