Els 5Km i 10Km Urbans de Manresa esperen la participació de set-cents corredors

Es disputarà el proper diumenge al matí

Diumenge se celebren els 10 Km Urbans de Manresa
Diumenge se celebren els 10 Km Urbans de Manresa | Aina Font Torra
Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:14h
Els corredors i corredores de Manresa i comarca tenen una cita aquest proper diumenge en els 14ens BBVA CX 5Km i 10Km Urbans de Manresa. La cursa absoluta, que donarà el seu tret de sortida a 2/4 d'11 del matí, te ja confirmada la participació del manresà  David Martínez i de la joanenca Meritxell Soler. Abans, com es habitual en aquest esdeveniment esportiu, a les 10, es viurà la Cursa Urbana de Promoció sobre un recorregut de 700 metres.

Les inscripcions es poden formular per internet a la web de la cursa, o bé presencialment a la botiga Esport Sagi i a la secretaria de Club Atlètic Manresa, situada a l'Estadi Municipal d'Atletisme del Congost. Les inscripcions es podràn dur a terme fins dijous a la tarda. 

Per segon any, es disputaràn els 5Km Urbans de Manresa per a aquells corredors i corredores que s'inicien en el mon del correr. 

L'entitat organitzadora, el Club Atlètic Manresa, preveu una participació aproximada de set-cents corredors, tot i tenint en compte el munt de curses que cada cap de setmana hi ha en el territori.