Guillem Roma presentarà dissabte el seu darrer disc al Conservatori

Guillem Romà tocarà al Teatre Conservatori
Guillem Romà tocarà al Teatre Conservatori | MEES
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:48h
Aquest proper dissabte, 28 d'octubre (21h), el músic osonenc Guillem Roma torna a la programació, aquesta vegada al teatre Conservatori, amb l'espectacle Connexions, un nou disc amb cançons que ens connecten amb la màgia d'aquest món i més enllà a través del seu optimisme i l'alegria que desprèn la seva música.

Un disc amb personalitat pròpia que fa un salt endavant apostant per un so contundent i fresc alhora que arriba com una alenada d'aire fresc amb influències tant diversos com els sons mediterranis o la música mexicana! Noves cançons que conviden a la reflexió a través d'aquestes connexions que genera la música i que encomanen un somriure a cada concert!

A Connexions (autoeditat, 2017) s'hi apleguen noves cançons que avancen en l'univers personal de l'artista, tot desprenent optimisme i reflexió amb sons que conviden a deixar-se portar pels ritmes, la riquesa musical i les bones sensacions que sempre han acompanyat el músic osonenc. Després de la publicació del seu primer disc, Oxitocina (autoeditat, 2012) i del viatge de Nòmades (autoeditat, 2014) amb el qual s'ha passejat durant els últims temps per molts escenaris, ara Guillem Roma, acompanyat de la Camping Band Orchestra, arriba amb un nou disc sota el braç.

Guillem Roma estarà acompanyat a la guitarra elèctrica, banjo i veus per Guillem Plana, a la bateria i percussions: Didak Fernández, al baix: Miquel Sospedra; a la trompeta: Manel Valls i al violí, Coloma Bertran. Hi haurà també la col·laboració de la violoncel·lista Marta Roma, germana de Guillem Roma, i de la santpedorenca Anaïs Vila.

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet. Amb el Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65, 12 euros.