El Rugby Manresa fa un gran partit a Lleida i suma una nova victòria (19-43)

El sènior masculí del Rugby Manresa
El sènior masculí del Rugby Manresa | MRC
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:00h
El Rugby Manresa ha guanyat aquest diumenge a l'INEF Lleida en terres de ponent en el partit corresponent a la quarta jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana.

Els manresans es plantaven molt endollats al camp de la Caparrella, i amb la intenció de no deixar passar ni un error. Així doncs, al tercer minut del partit aprofitaven un cop de càstig dels locals per apuntar els 3 primers punts al marcador. I, seguidament, aprofitarien dos cops de càstig més per encaixar un 0-9 al marcador amb el total dels tres xuts.

Però el Lleida encara no havia dit la seva, i un minut després, posava el primer assaig del partit, que amb la transformació, s'apropava molt a la puntuació manresana (7-9). Els del Bages no afluixaven, i arribaven a plantar l'oval a zona d'assaig a través de l'ala; la primera marca per als manresans amb una transformació no encertada posava el lluminós 7-14.

El partit continuava amb la mateixa tònica i bon joc a la línia per part dels manresans, que uns minuts després aconseguien un nou assaig a través de l'altre ala, per arribar a la mitja part 7-19.

A l'inici de la segona part, la superioritat manresana es feia palesa, tot i que amb alguns errors, sobretot a les touches. La bona entesa de la línia amb la davantera els feia avançar constantment, i així aconseguien quatre assajos més a través de la línia de 3/4, la qual cosa els posava força per davant (7-43).

Era en aquest moment en què els lleidatans ressorgien i premien l'accelerador i, als darrers 10 minuts, l'apertura local col·locava dos assaigs, un d'ells transformat, que deixaven el marcador 19-43 al final del partit.