El sommelier Josep Pelegrín guiarà el proper tast de la Confraria de Vins del Bages

Josep Pelegrín serà l'encarregat de presentar els vins protagonistes del tast
Josep Pelegrín serà l'encarregat de presentar els vins protagonistes del tast | AFT
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:57h
La Confraria de Vins del Bages té molt clar a quins vins ha de dedicar el tast del mes d'octubre. Es tracta dels que s'elaboren a la regió francesa de La Borgonya, una de les més mítiques enològicament parlant, i en la qual, la varietat Pinot Noir, n'és la protagonista absoluta. Tal com els mateixos membres de la Confraria expliquen, "aquesta varietat està tan venerada que fins i tot hi ha elaboradors que emmarquen els camps de ceps amb murs de pedra com si es tractés d'un museu d'art".

El tast serà aquest dijous, 26 d'octubre, i es durà a terme en el marc d'un sopar que tindrà lloc al restaurant Mirador de Montserrat, ubicat a Santpedor. Abans de començar l'àpat, els comensals tastaran quatre vins Pinot Noir provinents de diferents comunes. Es tracta del Confuron Côte de Nuits Les Vignottes 2014, de la Domaine Jean-Jaques Confuron; del Morey-Blanc Aloxe-Corton Clos du Chapitre, de la Domaine Pierre Morey-Blanc; del David Duband Bourgogne Rouge 2014, de la Domaine David Duband, i del Gevrey-Chambertin Vieille Vignes 2014, de Henri Magnien.

L'encarregat de guiar el tast serà Josep Pelegrín, escollit Millor Sommelier de Catalunya 2014 i Millor Sommelier d'Espanya 2015, que es declara un enamorat dels vins de La Borgonya.
El tast (que també inclou el sopar) té un preu de 35 euros pels socis de la Confraria i de 50 pels que no ho siguin. El període d'inscripció tanca aquest dilluns, 23 d'octubre. Per a participar-hi cal visitar aquest enllaç.
Arxivat a