El CP Manresa femení aconsegueix contra el Bigues i Riells la seva primera victòria (6-4)

El CP Manresa ha guanyat el primer partit de la tmporada
El CP Manresa ha guanyat el primer partit de la tmporada | CPM
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:02h
Primera victòria del femení del CP Manresa aquesta temporada a Primera Catalana. Les manresanes van començar el partit contra el Bigues i Riells amb defensa individual des de mig camp, amb una defensa més personalitzada i molt intensa de la jugadora que portava el pes del joc de les visitants. El CP Manresa va fer una primera part molt bona, dominant en tot moment, cosa que va tenir els seus fruits amb un contundent 4-0.

El plantejament del joc en la segona part va ser el mateix per part de tots dos equips però, com havia de ser, el Bigues no va donar mai per perdut el partit i va pressionar més. Aquest plus extra d'intensitat de les visitants va tenir la seva recompensa amb un parell de gols en menys d'un minut de diferència, que posava en alerta les jugadores locals. A partir d'aquest moment, va ser una lluita aferrissada amb alternança de gols per part dels dos equips, que van oferir un gran partit. Final: 6-4. Una victòria treballada i merescuda del CP Manresa.