El CN Minorisa perd contra el CW Sant Andreu el seu primer partit com a local (7-9)

L'absolut masculí del CN Minorisa de waterpolo
L'absolut masculí del CN Minorisa de waterpolo | CNM
22 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:33h
En el primer partit a casa el CN Minorisa no va poder firmar la primera victòria de la temporada davant un rival potent, el CW Sant Andreu, que la temporada passada va quedar a només 4 punts del CN Vallirana, l'equip que aconseguí l'ascens a la lliga estatal de 2ª divisió, i que encara s'ha reforçat més per aquesta.

Els de Ventura començaren el matx dominat el ritme del partit, imposant la seva forma de joc. D'aquesta manera amb gols de Casasayas, sorprenent al porter visitant, de l'esquerrà Estany i de Carlos Talavera, se situaven 3-0 en el marcador. Disposaren encara de l'oportunitat de firmar el 4-0 en jugada de superioritat, però no la van saber transformar. Van ser els visitants que, en el darrer minut aprofitant descuits defensius locals, deixaven el marcador en un ajustat 3-2.

En el segon quart, Ruiz aconseguia el 4-2, després que el set manresà desaprofités una altra jugada de superioritat, i un altre cop en el darrer minut del període els visitants ajustaven el marcador al mínim 4-3. En aquest període van ser importants dues exclusions consecutives, que feien que Casasayas, jugador bàsic en els esquemes minoristes, hagués de reservar-se a la banqueta.

L'inici del tercer quart va ser nefast per als manresans, ja que els de la ribera del Besós aconseguien quatre gols consecutius i es posaven 4-7, en uns tres minuts escassos. El partit havia donat un tomb. El segon gol de Talavera, ara en superioritat, permetia que s'arribés a manca de vuit minuts per a la fi del partit amb un 5-8 a favor dels visitants. El partit es posava molt costa a munt, tant per la diferència en el marcador com per la dinàmica de joc. Encara semblava més impossible quan els de Sant Adrià feien el 5-9. Però els bagencs no baixaren els braços i Falla feia el 6-9, i Casasayas feia que el marcador es psoes amb només dos gols de diferencia. Encara disposaren de varies oportunitats per ajustar més el marcador però no es van saber convertir en gol, amb la qual cosa el marcador ja no es va moure del 7-9.

Amb moments de bon joc, l'equip del CN Minorisa, renovat de l'any passat i en una categoria realment potent, paguen la manca d'adaptació a la categoria, però el seu joc demostra que poden tutejar a qualsevol dels rivals.

Fitxa tècnica

Arbitratge a càrrec de X Buch i X Giménez. Van assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per nou als visitants, ambdós equips en van transformar tres en gol.

Parcials: 3-2, 1-1, 1-5, 2-1.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas 2, R Ruiz 1, X Pelegrín, O Muns, M Puerta, A Vilarasau, C Talavera 2, K Muñoz , A Estany 1, G Lafoz, D Calvo.
CN Sant Adrià: G Tomàs, B Ramov 3, A Medialdea 2, E Sánchez 1, R Noguera 1, O Ledesma 1, S Font, E Ferrer, M Molero, R de Maria 1, R Rustarazo, V Multierno, R Hernández.