L'alcalde de Castellnou retira les cartelleres del poble sense previ avís

Francesc Martínez diu a l'oposició que qui vulgui penjar informació ho faci a les de vidre, pensades pels edictes i que requereixen clau

Una de les cartelleres del poble que ha fet retirar Francesc Martínez
Una de les cartelleres del poble que ha fet retirar Francesc Martínez | Cedida
Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:30h

L'alcalde de Castellnou, Francesc Martínez, del grup municipal socialista, malgrat que ell es va donar de baixa del partit abans de l'estiu, no s'atura en la seva actitud caciquil i antidemocràtica, i d'un dia per un altre ha ordenat retirar totes les cartelleres que hi havia als diversos nuclis del poble i deixar-ne només una a l'entrada del Serrat. Si després de les eleccions autonòmiques del 27 de setembre, va fer retirar les cartellers de la Figuerola i de Pinedes, aquesta setmana ha retirat les que hi havia al Centre Cívic del Serrat, i a la cruïlla del carrer Montserrat, de manera que només ha deixat la de l'entrada de la urbanització, un punt on molta gent passa en cotxe, però que el trànsit de vianants és més aviat baix. Cal tenir en compte que la instal·lació de les cartelleres és una decicisió que va prendre el ple de forma unànime el 2016.

Aquest és l'últim capítol d'un mandat marcat per la polèmica de les actituds excèntriques de l'alcalde de Castellnou. Nomenar brigades com a Vigilants Municipals, fer pintar murals en propietats privades, empaitar els dignants de manifestos o fer ballar el paraigües a la delegada del govern, Laura Vilagrà, arran de l'1-O, son alguns dels episodis que ha protagonitzat els darrers mesos. Però pel que més ha destacat i que encara segur que donarà més a parlar en el futur és per la construcció d'un camp de futbol en un terreny que ell mateix va requalificar i que ja ha suposat més de 800.000 euros a les arques municipals d'un poble en que el seu club de futbol té un equip sènior i algun de base.

Davant la queixa dels regidors d'ERC per la retirada de les cartelleres, Francesc Martínez els ha instat a penjar-les en les de vidre, pensades per als edictes municipals, tant per la mida, com perquè cal que algú de l'ajuntament les obri.