L'Eternam Manresa FS rep el Dènia com a prèvia a una setmana intensa

Després de l'equip alacantí, els manresans s'enfrontaran al segon, Natació Sabadell, i al líder de la categoria, Catgas B

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:10h
L'Eternam Manresa FS rep dissabte a les 6 de la tarda l'equip valencià del Dènia desprès de no haver fet un bon partit a Mataró, on va empatar a tres gols. La totalitat de la plantilla estarà a disposició dels tècnics de cara afrontar aquest partit que es vital pels manresans per no abandonar la part alta de la classificació. I mes encara tenint en compte els propers compromisos amb rivals directes. En la següent jornada, la vuitena, l'Eternam Manresa jugarà a la pista de l'actual segon classificat, el Natació Sabadell, i tot seguit tindrà al Pujolet la visita de l'actual líder, el Catgas Energia B en partit avançat al dimecres festiu dia 1 de novembre a les 6 de la tarda.

La classificació té ara als manresans tercers amb 14 punts, segon es el Natació Sabadell de Dani Salgado amb 15, i lidera el grup Catgas B amb 16. En aquesta jornada, tant Natació com Catgas Energia B juguen fora mentre que el Manresa ho farà a casa.

Tornant al partit d'aquest dissabte, el Dènia és un conjunt que ja porta moltes temporades a 2a B. Abans jugava al grup 4 de la categoria fent habitualment una classificació entre les cinc primeres places de la taula. Enguany, no s'ha acabat d'acomodar al nou grup tot i tenir, hores d'ara, una còmoda classificació.

El conjunt que dirigeix Juanma Bermejillo no ha guanyat cap partit a 600 kilòmetres de la seva localitat. Va empatar a l'Hospitalet (4-4), va perdre per la mínima en l'últim moment a la Barceloneta (4-3) i va perdre també inesperadament a la pista del Olimpyc Floresta (5-1). A la seva localitat han guanyat al Linyola i a la Union Santa Coloma i va perdre amb el Canet de Mar.