Sant Vicenç de Castellet inicia dilluns la Setmana per a l'Ocupació

Sota el lema "Actitud positiva en la recerca de feina" del 23 al 27 d'octubre l'Espai Impuls SVC programa xerrades amb experts de nivell

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:23h
Aquest dilluns 23 d'octubre Sant Vicenç de Castellet programa la Setmana per a l'Ocupació. Sota el lema Actitud positiva en la recerca de feina s'ha dissenyat un programa de xerrades, col·loquis i sessions d'intercanvi per acompanyar les persones que estan en situació de desocupació. La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet potencia la difusió del coneixement per ajudar a generar noves oportunitats al municipi. Les ponències aprofundiran en els aspectes clau de les entrevistes de feina, els consells per trobar feina i casos d'èxit de sectors professionals emergents. Totes les intervencions comptaran amb professionals de reconegut prestigi en l'àmbit de l'emprenedoria i la docència.

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del correu electrònic ocupacio@svc.cat o bé a través del telèfon 93 222 71 30. Totes les ponències tindran lloc a l'Espai Impuls SVC (c/Montserrat, 50). Podeu consultar el programa complert a la pàgina web de l'Espai Impuls.