Aquest dissabte torna la programació d'Imagina't amb «Contes d'un cove»

Imagina't programa dissabte al Conservatori «Contes d'un cove»
Imagina't programa dissabte al Conservatori «Contes d'un cove» | Promocional
Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:37h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 21 d'octubre, amb Contes d'un cove de la companyia De Parranda, formada per Joel Grau i Anna Bertran. L'espectacle es podrà veure a les 17.30 h al teatre Conservatori de Manresa.

La Ketty té un problema molt gros: no sap què vol ser de gran. Però gràcies als consells del seu avi -cisteller ja jubilat-, la Ketty decideix viatjar per tot arreu. I aquest viatge la porta a les Terres del Sud, Nord, Est i les de l'Oest. Allà, va coneixent la gent, els costums i les maneres de fer de cada lloc. I tot el què aprèn ho explica a la gent del seu poble, escrivint-los una postal!

Històries i contes amb cistelles, senalles, baguls i coves a cabassos… tot es transforma! Es transforma en un poble, en un tren, en una cantina i fins i tot en un pastís de nata gegant!… Un pastís que no es veu perquè està molt ben amagat...

Les entrades són a la venda per un preu de 8€ (6€ amb Carnet Galliner) i gratuït per als nens i nenes amb Carnet Imagina't, amb motiu dels 40 anys de l'entitat, que es compleixen aquest mes d'octubre. Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.

Projecció de La Ventafocs, el 28 d'octubre, amb motiu dels 40 anys d'Imagina't, que es compleixen aquest octubre

Per celebrar que es compleixen aquest octubre els 40 anys d'Imagina't, el dissabte dia 28 a les 17.30h al Auditori Espai Plana De L'om hi haurà la projecció de la pel·lícula La Ventafocs, la mateixa que es representar en el naixement de Rialles a Manresa al preu únic de 3€. No es una pel·lícula d'animació té una durada de 85 minuts i esta recomanada a partir de 6 anys (es podran comprar les entrades una hora abans al mateix recinte de la Plana de l'Om.